Katelin Jane Haugen

17 Mai.

 • Publisert: 17.05.2017, 17:18
 • Kategori: Hverdag
 • Gratulerer med dagen! ♥

  Da var feiringen over for min del, og jeg er godt planta i sofaen. Ble ikke noe stor feiring i år, da jeg vil heller prioritere hvile. Jeg våknet opp 07.15 av et korps som kom marsjerende utenfor blokka. Haha, festlig start på dagen. 
   Jeg hadde invitert noen venner over på frokost/lunsj, vi endte opp med å bare være tre stykker, men koselig var det uansett. Og holdt på helt til kl. 14. Neste år håper jeg på finere vær så vi kan dra inn til sentrum og oppleve litt mer. Dette er nemlig første året jeg feirer 17. mai i Oslo.  Meen jeg må fortelle dere hva som skjedde i går!
  For en uke siden ca. meldte jeg meg på en konkurranse på instagram for å vinne en Raw Cake fra Oslo⋅Raw, gjennom Oslo Urban Eatery. Og i går fikk jeg melding om at jeg hadde vunnet! En kake til 1100 kr liksom!! Jeg pleier jo aldri å vinne sånne ting, så det var skikkelig gøy! Så etter skolen sprang jeg å hentet kaken på Oslo City. Jeg fikk velge mellom fire forskjellige kaker, men endte opp med Raw Berry (bringebær). Gjett om roomisene var gira når jeg kom hjem med denne da. Haha, det ble selvfølgelig prøvesmaking, men jeg sparte den til frokosten i dag. Sjukt god! Omg ♥ Gluten, laktose og sukkerfri.

  Processed with VSCO with f2 preset


  Resten av dagen i dag skal jeg bare slappe helt av med serie og te, for å lade opp til skole imorgen. Jeg har følt at jeg brygger på en forkjølelse i noen dager nå, så jeg tror denne dagen vil komme godt med til at den ikke bryter ut. Man kan i alle fall håpe.

   

  Håper alle har hatt en fin feiring i dag! ♥

  - Katelin Jane Haugen

 • Publisert: 17.05.2017, 17:18
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits