Katelin Jane Haugen

"Øvingshelg".

 • Publisert: 14.05.2017, 19:27
 • Kategori: Hverdag
 • Hei, og god søndags kveld! ♥

  Denne helgen har det vært øvingshelg på skolen. Jeg var ikke der i går, men tok meg en tur i dag. Det var mange timer uten så mye å gjøre, siden jeg ikke skal være så mye med i forestillingen. Men det var uansett gøy å se på.

  Jeg er så takknemmelig for å få så mye støtte fra læreren og de jeg går i klasse med. De prøver alt de kan å finne muligheter for å få meg inn, men jeg får så dårlig samvittighet når jeg ikke klarer å gjennomføre de få oppgavene jeg får. Formen min er så ustabil, og jeg kan føle meg skikkelig bra en dag og neste dag er jeg helt utslitt og har null energi og kraft.
   I dag var jeg med på oppvarming, og det var kjempedeilig å får ordentlig varme i kroppen og svette litt. Det gikk egentlig ganske greit, men resten av dagen har jeg vært bly-tung i kroppen og ekstremt emosjonell. Jeg skjønner ikke hva kroppen min vil, men akkurat nå har jeg helst lyst til å bare ligge i sengen å sove. Det er så ulikt meg det her. Jeg er så frustrert og lei mei. Kunne ønske jeg bare kunne våkne opp imorgen å være helt frisk og bekymrings fri.
  Jeg håper virkelig at sommerferien hjelper så jeg kan få slappet ordentlig av, uten masse bekymringer og dårlig samvittighet. Jeg håper på en helt frisk start til høsten igjen, med masse energi. ♣ 

  Processed with VSCO with f2 preset
  Gårsdagens frokost, Zoats ♥

  Processed with VSCO with f2 preset
  Og gårsdagens lunsj, rødbet, grapefruit, ananas og spinat-smoothie.

  Processed with VSCO with c1 preset


  Ha en fin kveld dere! Vi snakkes ♥

  - Katelin Jane Haugen 

 • Publisert: 14.05.2017, 19:27
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits