Katelin Jane Haugen

Tunfisk pizza.

  • Publisert: 12.05.2017, 15:52
  • Kategori: Mat
  • Hei! ♥
     

    Tenkte jeg kunne dele en oppskrift jeg liker veldig godt, som passer veldig fint som helge-middag og restemiddag. Mange er skeptiske til tunfisk, men i oppskriften synes jeg ikke man smaker det noe særlig. Så jeg anbefaler å prøve uansett om du ikke er så glad i tunfisk. Jeg lover at det er godt som pizza! 
     

    Processed with VSCO with c1 preset


    Du trenger
    Til bunnen/"deigen":

    To bokser tunfisk i vann (man bruker også vannet i oppskriften)
    To egg
    Havregryn

    Krydder:
    salt
    pepper
    hvitløk
    spisscumin
    chilli
    Oregano

    Toppings:
    Akkurat det du vil egentlig. Jeg bruker tomatpure blandet med hakkede tomater som saus. Oppå der igjen har jeg paprika, brokkoli, sjampinjong, annanas, cashew nøtter og revet ost. Noen ganger bruker jeg også kokt skinke eller kjøttdeig og løk. Etter pizzaen er stekt er det godt med avokado, spinat og kesam oppå.

    Slik gjør du:
    Bland sammen alt og hell på med så mye krydder du vil. Jeg vil anbefale å ikke bruke for mye salt. 
    Trykk deigen ned på et bakeark til den er ca 1/2 cm tjukk. Steik den på 200 grader i 15 min.
    Ta den ut og sleng på toppings. Så tar du den inn i ovnen igjen og steker til osten har blitt gyllen. Ca. 15 min.


    Processed with VSCO with c1 preset

    Håper du får lyst til å prøve. Den smaker utrolig godt. :)

    Hvis du skal lage en hel pizza til deg selv, så passer det fint å fryse ned i porsjon størrelser, hvis du ikke spiser opp alt med en gang da, hehe. 
    Da er det bare ta opp og varme i mikro, de dagene man ikke har overskudd til å lage middag når man kommer hjem fra skolen. 


    God helg!

    - Katelin Jane Haugen

  • Publisert: 12.05.2017, 15:52
  • Kategori: Mat
  • 0 kommentarer
  • Ingen kommentarer

    Skriv en ny kommentar

    hits