Katelin Jane Haugen

Godfølelsen.

 • Publisert: 09.05.2017, 19:08
 • Kategori: Hverdag
 • Hei! ♥

  Ah, denne dagen har vært en av de beste på lenge. Den startet altså med en melding på gruppe-chatten til klassen min, om at resultatene på den skriftlige hovedoppgaven vår hadde kommet ut på skolesiden. Jeg kjente jeg fikk skikkelig hjertebank og skjelvinger, og at jeg faktisk svettet litt. Haha. Jeg har vært så nervøs for at jeg ikke skulle bestå, så når jeg så det sto BESTÅTT med store bokstaver, hoppet jeg opp og ned med tårer i øynene. Helt aleine i leiligheten, haha.

  Processed with VSCO with c1 preset
  Litt trist å se fraværs prosenten min, men når jeg har vært syk så lenge så må jeg bare akseptere at det måtte bli sånn. Forhåpentligvis skal jeg ikke ha noe mer fravær i år! Og takk gud for legeerklæring og sykemelding som gjør at meste parten av fraværet ikke synes på vitnemålet.

  Processed with VSCO with f2 preset
  Jeg laget meg som vanlig en digg frokost. Idag ble det Zoats, som er havregrøt med squash i. Også med masse digg oppå. Nam ♥

  Processed with VSCO with c1 preset
  Jeg gjorde en liten hjemme-workout før jeg dro på skolen. Det var overraskende lett i dag, og det ga meg mer energi enn vanlig. Jeg gjorde ett 15 minutters program fra Sarahs Day. En YouTuber jeg følger. Jeg gjorde også noen fler styrkeøvelser etterpå.
  Processed with VSCO with c1 preset

  Etter min lille workout dro jeg på skolen. Jeg så på at de gikk tørt gjennom forestillings planen. Det ser bra ut og jeg håper virkelig jeg får vært med litt. Krysser alt jeg har for det!! Etter skolen var jeg på akupunktur behandling. I dag sovnet jeg nesten da hun lot meg ligge ekstra lenge med nåler i. Var skikkelig deilig etterpå og følte egentlig jeg var klar for å legge meg kl. 5. Haha.


  I dag har jeg bare hatt en godfølelse gjennom hele dagen. Noe som er veldig sjeldent for tiden. Så jeg ser positivt på tiden fremover og håper formen holder seg oppe.

   

  Har du hatt en fin dag? ♥

  - Katelin Jane Haugen

 • Publisert: 09.05.2017, 19:08
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits