Katelin Jane Haugen

Favoritt måltidet.

 • Publisert: 08.05.2017, 16:15
 • Kategori: Mat
 • Frokost er nok helt garantert mitt favoritt måltid ♥


  Jeg har alltid vært et frokost menneske og hopper aldri over. Før måtte jeg spise med en gang jeg hadde stått opp, ellers ble jeg svimmel, kvalm og svak. Haha. Men nå liker jeg å starte dagen med et varmt glass sitronvann med litt eplesidereddik før jeg spiser. For det første så er det for at jeg skal være sikker på at jeg får i meg nok vann gjennom dagen og for det andre så er det på en måte en detox for kroppen, noe som veldig bra og sunt i blant for å få igang forbrenningen. Noe som også er positivt med sitronvann, er at man får i seg litt ekstra c-vitaminer.

  Etter jeg har drukket sitron vannet mitt lager jeg alltid en digg frokost. Der varierer alt i fra havregrøt, yoghurt, smoothiebowl, pannekake, rundstykker med egg og avokado + grønnsaker. Alt i fra hvor god tid jeg har eller hva som frister akkurat den dagen.

  Men min favoritt frokost for tiden må være den digge pannekaken her ♥

  Processed with VSCO with c1 preset

  Processed with VSCO with f2 preset

  Jeg delte også et bilde i et innlegg for noen dager siden, da jeg lagde denne for første gang.

  Det er vel egentlig en slags omelett, siden det er nesten bare egg, men smaker litt som pannekake. Oppskriften er fra fitfocuse, men jeg har forandret litt på den.

  Det du trenger:
  Ett helt Egg
  En Eggehvite
  En klype Kardemomme
  En 1/2 ts Kanel
  En klype Salt
  En 1/2 ts Sukrin gold eller Honning

  Visp alt sammen og stek med litt kokosolje på litt over middels varme. Snu den når den ikke er rennenes lenger og stek litt på andre siden.

  Oppå hadde jeg litt Honning, Naturell Gresk Yoghurt, Banan, Blåbær og knuste linfrø. Sammen med pannekaken drakk jeg svart kaffe.

  Super digg, sunt og mettenes ♥

   

  Hva er din favoritt frokost?

  - Katelin Jane Haugen

 • Publisert: 08.05.2017, 16:15
 • Kategori: Mat
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits