Katelin Jane Haugen

Lørdag.

 • Publisert: 06.05.2017, 09:46
 • Kategori: Hverdag
 • Lørdag og sol, ingenting som er bedre en det!

  Jeg har inntatt en skikkelig digg, sunn og mettenes frokost og skal snart en liten tur på Elixia for å gjøre noe lett trening.

  Processed with VSCO with f2 preset
  Sykt digg pannekake!! Oppskrift fra fitfocuse
  Processed with VSCO with f2 preset
   

  Denne uken har jeg ikke vært noe på skolen. Når man er syk og egentlig skulle vært på skolen kjennes det ikke ut som fri. Det er jo et ekstra stress. Jeg har hatt mange legetimer den siste uken og var på Balderklinikken hos en spesialist på torsdag. Jeg har ikke fått påvist noe enda, men nå har de virkelig testet meg for ALT! Nå er det bare å vente på om man får noe svar. Jeg føler meg faktisk mye bedre i formen da, men fortsatt sliten og ikke frisk. Jeg kan jo sitte å se på i timene på skolen, men det er faktisk helt forferdelig, da jeg bare får lyst til være med, men vet at kroppen og hodet ikke klarer å henge med. Jeg blir faktisk mer deppa av det. Jeg føler jeg må være med på alt eller ingenting. 

  Det som er synd er at det er forestilling om en måned, og jeg kommer så vidt til å være med på den. Forestilling er noe av det beste jeg vet, så jeg har irritert meg mye over at jeg går glipp av den beste tiden av året.
  Jeg må prøve å få opp motet og humøret, det vet jeg, men det er ikke lett!


  Blitt mye turer denne uken, skikkelig deilig!


  Resten av dagen i dag skal jeg få en jente på visning i leiligheten. Den ene roomien min flytter ut til høsten, så vi må finne en ny leieboer. I kveld skal jeg lage middag med noen i klassen og så på forestilling som en i klassen min er med i. Jeg gleder meg til å se jentene fra klassen igjen, de er så gode og jeg har savnet de skikkelig i det siste.

   

  Hva skal du i dag?

  - Katelin Jane Haugen

 • Publisert: 06.05.2017, 09:46
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits