Katelin Jane Haugen

Hopefully getting back on track.

 • Publisert: 20.04.2017, 14:39
 • Kategori: Blogg
 • Hei! ♥

  Nå er påskeferien over og jeg kjenner på meg at jeg ikke er klar for skole igjen. Jeg var en tur på skolen i går noe som var utrolig vanskelig for meg etter å ha vært borte i en måned. Jeg bestemte meg for å bare se på da jeg kom dit fordi det var overveldende nok å bare være der igjen. Jeg tror det var lurt å ta det med ro. Ikke lett var det når alt jeg ville var å være med, men kropp og hode hang ikke med til det.

  Men det var så godt å se igjen klassen da og jeg begynte faktisk å gråte når jeg så dem. De er så gode, samme med lærerene. De vil meg bare det beste og prøver å få opp motet mitt. Jeg er veldig takknemlig for det ♥

  Tanken på at jeg ikke har danset på over en måned gjør meg litt trist egentlig. Klassen utvikler seg så mye og jeg er ikke med på det. Jeg er helt ute av trening og med bare to måneder igjen før sommerferien vet jeg at jeg ikke klarer å bli 100% frisk før jeg er ferdig i 2. klasse. 
  Det er så mye kluss i kroppen min nå, med hormoner og alt, så hver minste ting får meg til å gråte. Jeg gråt gjennom hele dagen i går fordi jeg rett og slett er utrolig lei meg for at kroppen min ikke klarer hva jeg vil den skal. Jeg har en konstant følelse av at noen sitter på skuldrene mine og drar energien min ned. Og det påvirker meg selvfølgelig mentalt.

  Processed with VSCO with f2 preset
  Var godt å se igjen denne gjengen igjen ♥
   

  I dag er jeg ikke på skolen. Jeg er skikkelig sliten etter dagen i går, så jeg har ikke klart å komme meg ut av sengen. Har feberfølelse i kroppen og er som vanlig helt utmattet.
  Senere i dag skal jeg på akupunktur- behandling igjen for å prøve å regulere hormoner og stress. Wish me luck!

   

  - Katelin Haugen

 • Publisert: 20.04.2017, 14:39
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits