Katelin Jane Haugen

Jeg prøver igjen!

 • Publisert: 13.04.2017, 12:32
 • Kategori: Blogg
 • Hei, og god påske!

  Nå er det lenge siden sist!
  Det å blogge er ikke så lett når man har en hektisk hverdag og lite overskudd. Så derfor har jeg valgt å ikke bruke tid på bloggen når jeg har hatt mye annet å tenke på. Men nå prøver jeg igjen!

  Dette halvåret har jeg vært gjennom mye. Mye positivt og mange fine opplevelser, men det har også vært en veldig tung periode for meg. Jeg har hatt mange små skader og vondter, vært utmattet og utbrent Og derfor lite fremgang på skolen, og i det hele tatt lite utvikling i det jeg elsker aller mest, altså dans.
  Jeg hadde bestemt meg for at dette året på Bårdar Akademiet, skulle være mitt år. Jeg følte meg mentalt og fysisk klar for det, og jeg følte jeg var klar for å bli pushet.
  Allerede fra høsten av, etter en fin første måned på skolen og en litt hektisk høstferie, gikk det egentlig bare nedover. Det høres veldig dramatisk ut, men jeg hadde det rett og slett ikke bra. Jeg fikk betennelser flere steder i kroppen og min "gode gamle" strekk kom tilbake. Jeg stresset fordi jeg følte jeg ikke fikk gjort alt jeg skulle på skolen pga. skader. I tillegg til dette fikk jeg en kjip hormonell-ubalanse i kroppen. Jeg ble utmattet og fikk ikke sove om nettene. Jeg var deprimert og klarte ikke være meg selv.
  Jeg hadde på følelsen at det ikke var lurt å pushe meg, men samtidig så følte jeg at hvis jeg bare holdt ut litt til så ville det snart gå over. 
  Jeg var utbrent og tok ikke noe særlig hensyn til det. Jeg gråt så og si hver dag på skolen, klarte ikke konsentrere meg, hadde vondt i kroppen, lite energi og jeg ble ofte syk.
  Dette førte til at jeg rett og slett møtte veggen og ble deprimert. Jeg trodde jeg var alvorlig syk og har nå vært borte fra skolen i to uker. Jeg føler meg 10 ganger bedre nå. Så nå er det påskeferie og jeg slapper av og tar vare på kroppen min så godt jeg kan! Og føler dette er et perfekt tidspunkt for å starte å blogge igjen :)

  Processed with VSCO with f2 preset

  Jeg har ikke noe særlig system på hva jeg kommer til å blogge om fremover, men stay tuned! Jeg lover å være mer aktiv her på bloggen!


  Vi snakkes! 

  - Katelin Jane Haugen

 • Publisert: 13.04.2017, 12:32
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Mer nettmobbing. (Dette har ikke jeg skrevet)

  Jessica

  15.04.2017 kl.00:29

  Stå på, Katelin min! 😄 The only way is up ❤️❤️

  Skriv en ny kommentar

  hits