Katelin Jane Haugen

Hjemmelagde proteinbarer

  • Publisert: 18.09.2016, 14:48
  • Kategori: Mat
  • Hei hei!
    Håper dere har hatt en fin helg så langt!


    Disse proteinbar-miksene bruker jeg masse. Jeg elsker å kose meg med litt miks på kvelden etter en lang dag med mye dansing, eller så funker de veldig bra som energiboost på skolen. Noe som også er supert for min del er at de er gluten og laktosefrie.

    1. "Cookie dough"
    Du trenger:

    • 2-3 SS kokosolje
    • 2 SS sukrin Gold
    • 1 SS mandelmelk
    • 3 dråper Stevia vanilje
    • 1 TS kanel
    • litt salt
    • 1 most banan
    • 2 SS kokosmasse
    • En scoop vanilje protein pulver
    • Havregryn til passe konsistens
    • 40 g hakket mørk sjokolade

    (Man kan erstatte havregrynet med havremel hvis du vil ha en litt mer cookie dough versjon)

    Fremgangsmåte:
    1. Smelt Kokosoljen på lav styrke i en kjele.
    2. Tilsett sukrin gold å la det "smelte" litt.
    3. Rør inn stevia, most banan, melk, kanel, salt
    4. Tilsett protein pulveret, kokosmasse og havregryn.
    5. Avkjøl i kjøleskapet mens du hakker opp sjokoladen i små biter.
    6. Når mixen er kald rører du inn sjokoladen.
    7. Trykk mixen ned i en brødform eller lignende og sett i kjøleskapet eller fryseren til det stivner.
    8. Spis den kald, eller så er den også god å ha med på skolen.

     

    2. "Chocolate heaven"
    Du trenger:

    • 3 SS kokosolje
    • 2 SS peanøtt/mandel-smør
    • 1 SS honning
    • 1 SS mandelmelk
    • 1 SS bakekakao
    • 2 SS Kokosmasse
    • 2 dråper stevia vanilje
    • En most banan
    • Litt salt
    • 2 SS chia frø
    • Havregryn til passe konsistens
    • 40 g hakket mørk sjokolade

    Fremgangsmåte:
    Helt likt som den første, men smelt også peanøttsmøret i kjelen sammen med kokosoljen.

    Håper det faller i smak! :)
     

    - Katelin Jane Haugen

  • Publisert: 18.09.2016, 14:48
  • Kategori: Mat
  • 0 kommentarer
  • Ingen kommentarer

    Skriv en ny kommentar

    hits